Plus500 anmeldelse

Plus500 er en strømlinet handelsplatform der fokusere på trading af en bred række finansielle instrumenter. Der er forholdsvis lave spreads og ingen kommission. Plus500 har udbudt CDF handel siden 2008. Selskabet bag har base i Israel og er autoriseret og reguleret af CySEC (#250/14), Cyprus Securities and Exchange Commission.

Plus500 webtrader
Plus500 WebTrader

76.4% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge. 

Fordele

  • Plus500 tilbyder mere end 2.000 trading instrumenter.
  • Lave spreads og gebyrer sammenlignet med konkurrenterne.
  • Bitcoin, Ethereum og flere kryptovalutaer kan handles på platformen.

Ulemper

  • Begrænset analyseværktøjer indbygget i platformen.
  • Begrænset mængde af læringsmateriale i forhold til konkurrenterne.

Udvalg af investeringsprodukter

Selskabet tager ingen kommissioner på handler. Alle omkostninger du som trader har på denne platform er spreads. Der er heller ikke rabat, alt efter hvor meget du trader. Dette vil sige at en nybegynder har samme omkostninger som en fuldtids-trader der har en høj volumen.

Der er heller ikke gebyrer ved udbetaling, hvor konkurrenter som f.eks. eToro har et fast udbetalingsgebyr på $25. Minimumsindbetaling er dog på $100, hvilket er på niveau med lignende konkurrenter.

Kommissioner og gebyrer

Spreads på Plus500 er nogle af de laveste på hele markedet. Derimod er der sparet på research materiale omkring det enkelte aktiv og analyseværktøjer.

Kundeservice

Muligheder for kundeservice hos Plus500 er begrænset. Dog yder de 24/7 support gennem deres online-chat og e-mail. Der kan ingen telefon nummer findes, og derfor er telefonisk support udelukket. Kundeservice fungerer gennem et såkaldt ticket-system, hvor man kan oprette en ticket. Dette foregår enten gennem e-mail eller live-chat.

Hvad du bør overveje inden valg af Plus500

Plus500 er for den omkostningsbevidste trader. De er konkurrencedygtige på både spread og diverse gebyrer. Platformen er ikke til tradere, der bruger værktøjer til automatisk trading, da der ikke kan laves intergrationer med deres WebTrader. Hvis man alligevel handler manuelt er det en oplagt platform, grundet de lave omkostninger der er i forbindelse med trading.

  • Brugervenlighed
  • Udvalg investeringsprodukter
  • Kommissioner og gebyrer
  • Kundeservice
4