eToro anmeldelse

Grundlagt i år 2017 på Cypern, med et fokus på social og copy trading, hvilket har medført en massiv vækst der nu indebærer over 6.000.000 tradere over hele verdenen. eToro er en unik handelsplatform, der lader brugerne kopiere de mest succesfulde tradere, og det fungerer helt automatisk.

etoro hjemmeside
eToro’s hjemmeside efter log-in

Som dansk bruger på eToro, behøver man ikke mere end 50$ for at komme igang med investeringer. Men jeg vil anbefale højere indbetaling, da minimum udbetalingsfee er på 25$. Derudover skal man mindst investere 200$ for at kopiere andre profiler og 5.000$ for at investere i porteføljer.

Brugervenlighed på eToro

eToros handelsplatform er webbaseret, men de har også apps til både iPhones og android enheder. Selve brugervenligheden er i top, og eToro er nok den mest brugervenlige trading platform jeg er stødt på. Men dette skyldes nok primært at den primært er bygget til “nybegyndere”. Der er også rig mulighed for, at lave teknisk analyse på forskellige grafer.

bitcoin teknisk analyse
Værktøjer til teknisk analyse

eToros udvalg af investeringsprodukter

Platformens udvalg af investeringsprodukter hælder til den smalle side. Der kan findes 47 valutapar, 19 råvarer/index CFD’er. I forhold til aktier mangler der ikke noget. Etoro er den første reguleret handelsplatform, hvor der kan købes og sælges kryptovaluta.

Derudover er der selvfølgelig deres copy trading, hvor man kan kopiere succesfulde tradere. Nedenfor er et billede af en trader, jeg personlig har lidt penge på.

eToro – Copy trading

Kommissioner og gebyrer

Forex, råvarer og index spreads (forskellen på køb- og salgspris) er høj sammnelignet med andre brokere, f.eks. på valutaparret EUR/USD er der en spread på 3 pips, og SP500’s spread er på 75 pips. Derudover er eToro også dyrere, hvis du holder CFD positioner over natten eller weekenden, og kan være med til at reducere eventuel profit.

Derudover er der fast gebyr på udbetalinger, den er på $25. Dette er også en del, hvorfor deres minimumsindbetaling på $50, ikke rigtig giver mening at benytte.

spread valutapar
Spread på forskellige valutapar

Kundeservice hos eToro

På deres kontaktside står der 24/7 kundeservice, men der er ingen telefon numre. Deres hjælpecenter henleder til en FAQ side, som kan løse nogle problemer. Hvis ikke ens problem er beskrevet, skal man benytte et middelmådigt ticket-system. Personligt synes jeg de oversælger deres support, selvom den oftest er ganske fin, men intet ekstraordinært.

eToro som helhed

eToro er er rigtig fin handelsplatform for nybegyndere, eller hvis du ønsker at investere passivt i en af de mange dygtige tradere der kan kopieres. Det er nemlig deres ‘copy people’ system der gør at deres handelsplatform kan konkurrer mod bedre priser og større udvalg af investeringsprodukter.

Jeg anbefaler ikke at begynde på eToro, medmindre man har planer om at smide mere end $500 ind over tid eller fra start, da udbetalingsgebyret på 25$ ellers vil gøre stort indhug i eventuel profit.

etoro copy trading

Bemærk venligst: CFD’er er komplekste intrumenter og indeholder en høj risiko for tab af penge hurtigt grundet gearing. 68% af retail investorer taber penge på handel med CFD’er på denne platform. Overvej om du forstår hvordan CFD’er fungerer inden du påbegynder handel med disse. Bullish.dk tjener penge på registreringer gennem vores links til eToro

eToro bedømmelse
  • Brugervenlighed
  • Udvalg investeringsprodukter
  • Kommissioner og gebyrer
  • Kundeservice
3.9