Teknik, der kan bruges til trading på hjemmekontoret

Trader du på fuld tid, eller måske blot mange timer hver eneste uge? Så kender du sikkert allerede til vigtigheden af at have et godt setup på dit hjemmekontor. Her slår vi et slag for et godt arbejdsmiljø på hjemmekontoret, og kommer derfor med 5 forslag til teknik, der kan bruges til trading på hjemmekontoret.

Hæve-/sænkebordet

Vi indrømmer gerne, at hæve-/sænkebordet muligvis er et lidt ”kedeligt” førstevalg af tekniske gadgets til dit hjemmekontor. Det er dog noget nær umuligt at undvære et godt hæve-/sænkebord, hvis du skal sidde (og stå!) på dit hjemmekontor i mange timer i streg, mens du trader aktier, ETF’er, valuta, råvarer osv. Har du ikke allerede et hæve-/sænkebord i forvejen, er det bare med at komme afsted og få købt et med det samme – du vil takke os for tippet efterfølgende!

Trådløs mus og tastatur

Trådløs mus og tastatur er lidt i samme boldgade som hæve-/sænkebordet. Her er der tale om to tekniske gadgets, der ligeledes bidrager til fleksibilitet og komfort, når du sidder foran skærmen dagen lang. Der findes et hav af forskellige muse og tastaturer, og du har derfor rig mulighed for at finde et sæt, der passer præcis til dine behov.

Ur med flere tidszoner

Enhver trader, der handler på tværs af forskellige tidszoner, er nødt til at have styr på klokken i de forskellige lande og markeder, der trades i. Hvornår åbner markedet? Hvornår lukker det? Med et fedt ur, der kan vise flere tidszoner på en gang får du ikke blot et praktisk ur, du kan bruge, når du trader – du får også en teknisk gadget, der kommer til at pryde dit hjemmekontor.

En selvrørende kop

Der er to minutter til markedet åbner, og du er først lige blevet færdig med at brygge morgenkaffen. Hvad er nu det – der er ikke flere rene teskeer! Frygt ej – med den selvrørende kop hælder du blot kaffe, mælk og sukker over i koppen, så sørger den for resten. Det kan måske lyde en smule plat, men når først du har fået fingrene i en selvrørende kop, vil du ikke undvære den igen!

En stor Enter-tast

Den sidste gadget er til dig, der har gemt en lille – eller stor – drengerøv indeni. Her er der tale om en stor Enter-knap, der kan tilsluttes din computer via USB. Det giver en helt særlig tilfredsstillelse at gennemføre en stor og succesfuld handel ved at trykke den store Enter-knap i bund. Prøv det selv!