Skal du i gang med kryptohandel?

Sponsoreret indhold

Kryptohandel kan være tiltalende for mange – både private investorer og professionelle! Dog kan det hurtigt blive en farlig legeplads. Det er nemlig ikke altid nok med gode spekulationer og analyser, idet kryptovalutaer ikke fungerer på samme vis som den traditionelle aktiehandel. Når man handler med kryptovaluta skal der nemlig også en stor del held til! 

Hvis du vil vide, hvordan du skal være dig ad, når du skal i gang med at handle med kryptovaluta, kan du læse med nedenfor. Det er altid en god idé at være forberedt, når man skal i gang med at investere – og især når det kommer til kryptovaluta. 

Hvorfor er kryptovaluta anderledes end andre investeringer?

Der er mange forskelle på den traditionelle aktieinvestering og investeringer i kryptovaluta. En af de største forskelle er dog, at kryptovaluta udelukkende eksisterer online. Der er ikke på samme måde en virksomhed bag aktien, som du køber dig ind i, som der er, når du ellers køber en aktie. 

Kryptovaluta er yderligere en meget ny form for investeringsmetode, som faktisk kun har eksisteret siden 2008. Aktiehandel har eksisteret siden tidernes morgen, hvor man rejste til de forskellige børser og gjorde sig sine handler. Modsat kan man nu til dags investere i kryptovaluaer helt anonymt, hvilket er meget specielt for disse investeringer. Det er også præcis dét, som gør, at kryptovalutaer er blevet meget populære. Man efterlader sig nemlig intet “digitalt fodaftryk”, som det kaldes. 

Man kan samtidig blive meget rig af at investere i kryptovaluta – dog skal der en hel masse held til, og man kan ikke forudse dette på nogen måde. Kryptovaluta er nemlig ekstremt flygtig, hvilket betyder at kryptovalutaens værdi kan stige og falde drastisk på ingen tid. 

Vær opmærksom på disse punkter, når du investerer i kryptovaluta 

Nedenfor kan du læse lidt nærmere om diverse punkter, som du bør være ekstra opmærksom på, når du starter med at handle kryptovalutaer

1. Kryptovalutaens white paper 

Du bør sikrer dig at pågældnede kryptovaluta har et gennemtænkt white paper. Et white paper er det samme som en forretningsplan fra en virksomhed. På den måde ved du nærmere om, hvad du investerer i. 

2. Invester aldrig mere end du har råd til at tabe 

Bliv ikke for overmodig blot fordi har haft en god periode i forbindelse med dine investeringer i kryptovaluta. Kryptovalutaernes værdi kan falde ekstremt drastisk! 

3. Der er ingen centralbank 

På normal vis regulerer diverse centralbankerne aktiver og valutaer, så aktiverne er mere stabile. Det er ikke tilfældet ved kryptovaluta, idet handlerne foregår anonymt og udelukkende digitalt. Dette er årsagen til, at kryptovalutaer er så ekstremt flygtige.