Bitcoins for begyndere – sådan kommer du i gang

Sponsoreret indhold

En af tidens helt store investeringstrends gemmer sig i kryptovaluta, og herunder særligt Bitcoins, der er eksploderet i popularitet både herhjemme og i resten af verden over de seneste år. Det har naturligvis vakt interesse for flere, der gerne vil i gang med at investere i Bitcoins – men hvordan kommer du i gang?

I denne artikel ser vi nærmere på Bitcoins som investering, og samtidig viser vi dig, hvordan du kan komme i gang med at investere i den populære kryptovaluta.

Bitcoins som investering

Inden du kaster dig ud i investering i Bitcoins, er det først og fremmest vigtigt at forstå, at Bitcoins er en alternativ investeringsform, der ikke umiddelbart kan sammenlignes med andre investeringsaktiver – heller ikke traditionel valutatrading.

Bitcoins er ikke reguleret af nogen instans, og der er dermed ingen nationalbank eller andet, der hverken understøtter eller sælger Bitcoins i tilfælde af, at kursen stikker af i den ene eller anden retning. Det er dog ikke nødvendigvis en dårlig ting, da det betyder, at du kan opnå en langt større volatilitet med Bitcoins, og dermed et større afkast. Omvendt er risikoen selvfølgelig også større, og det er vigtigt at forstå, inden du investerer i Bitcoins og anden kryptovaluta.

Læs op på teorien

Hvis du er indforstået med den øgede volatilitet og mulighederne forbundet hermed, er næste skridt at begynde at læse op på teorien omkring Bitcoins. Der findes et hav af gode blogs og vlogs på nettet, hvor du kan finde alt omkring teorier, statistikker, historik, data og meget andet, som kan hjælpe dig på vej til at blive klogere på, hvordan kryptomarkedet fungerer i praksis.

Sådan kommer du i gang med at investere i Bitcoins

I takt med, at du får styr på teorien omkring Bitcoin, er det også på tide at finde en online platform, hvor du kan købe dine første Bitcoins. Der findes mange forskellige steder, hvor du kan købe Bitcoins på nettet, men vores anbefaling er klar: køb Bitcoin hos en af de kendte aktører på markedet, så du er sikker på, at det hele foregår efter bogen. Et eksempel herpå kunne være Kraken, som er en glimrende platform til handel med Bitcoins.

Start ud i det små, mens du styrker dine evner indenfor trading og teori – så kan du altid skrue op for beløbene i takt med, at du bliver bedre og bedre.